Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z jabłkiem"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 539
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1426
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 125
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 402
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 539
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1426
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 125
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 402
Składniki
Cebulę pokrój w plasterki, zamocz w mleku, obtocz w mące. Wątróbkę umyj, posyp mąką i usmaż razem z cebulą.
Jabłko pokrój w półplasterki i usmaż z miodem. Ugotuj brokuła, pokrój pomidor i szczypiorek.
Na talerzu ułóż wątróbkę oraz pozostałe warzywa. Oprósz solą, pieprzem, posyp szczypiorkiem.
<strong>Przepis przysłał Łukasz Kurszewski z Wlk. Klincza.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 2, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie