Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wątróbka z kwaskowym jabłkiem
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 98
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 179
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 459
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 267
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 98
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 179
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 459
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 267
Składniki
* fasolkę gotujemy około 15 min, odcedzamy * cebulkę kroimy w piórka podsmażamy zdejmujemy z patelni. * wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach, * dodajemy pokrojone jabłko w ćwiartki , dodajemy cebulkę i fasolkę, pieprzymy, * posypujemy majerankiem i chwile jeszcze smażymy, odstawiamy * przed podaniem solimy do smaku