Dania główne Przepis na:
Wątróbka z papryką .

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 31
Dodano: 12.11.2009
Odsłon: 5011
Cebulę smażoną nie każdy może jeść.Z papryką nie ma takich kłopotów zdrowotnych.
Składniki
- wątroba wieprzowa lub drobiowa, 60 dkg
- papryki kolorowe, 2 szt
- jabłko obrane, 1 szt
- majeraner ,kucharek,pieprz
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Na rozgrzaną patelnię z tłuszczem położyć pokrojoną w plastry wątrobę i przysmażyć szybko z dwóch stron . Dołożyć paprykę pokrojoną dość grubo i jabłko pokrojone w plastry,majeranek i pieprz.Pod koniec smażenia przyprawić kucharkiem .
-
Smacznego :)
Komentarze do przepisu (1)

Katarinka 12 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Mniami :)3 Kto głosował? | Odpowiedz