Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z knajpy Roastery.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 148
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 148
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Składniki
Jeśli danie zasmakuje mi w jakiejś danie, czasami powtarzam je w domu. Na patelni zeszkliłam pokrojona w piórka cebule, dodałam potem paprykę pokrojoną w paski, chili, czosnek i podsmażyłam do jędrności. Na chwilę zdjęłam patelnię z ognia i dodałam śmietanę, wymieszałam wszystko i ponownie wstawiłam na ogień, dodałam kapary aby przeszły smakiem śmietanę.
Po paru minutach dodałam mięso z obranej ryby , wymieszałam i gotowe. Sos posypałam jeszcze parmezanem i nacią kolendry i pieprzem. Smacznego :)