Do góry

Dania główne Przepis na:

Wędzony pstrąg w białym kaparowym sosie

Wędzony pstrąg w białym kaparowym sosie

Autor:

Przepisów i artykułów: 256 Ocena: 4607

Dodano:

Odsłon: 136

Przepis z knajpy Roastery.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jeśli danie zasmakuje mi w jakiejś danie, czasami powtarzam je w domu.

    Na patelni zeszkliłam pokrojona w piórka cebule, dodałam potem paprykę pokrojoną w paski, chili, czosnek i podsmażyłam do jędrności.

    Na chwilę zdjęłam patelnię z ognia i dodałam śmietanę, wymieszałam wszystko i ponownie wstawiłam na ogień, dodałam kapary aby przeszły smakiem śmietanę.


  2. Po paru minutach dodałam mięso z obranej ryby , wymieszałam i gotowe.

    Sos posypałam jeszcze parmezanem i nacią kolendry i pieprzem.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (15)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń