Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Węgierki w syropie cukrowym"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 126
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 120
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 369
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 165
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 126
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 120
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 369
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 165
Składniki
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebiert z Lubonia
Śliwki umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki. Ułóż w słoikach dość ciasno, ale nie upychaj. Cukier i cukier waniliowy wsyp do rondla, wlej szklankę wody, ugotuj syrop na małym ogniu, często mieszając.
Gorącym syropem zalej śliwki (wszystkie powinny być w nim zanurzone), szczelnie zamknij. Słoiki pasteryzuj 5 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie