Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Węgierska zupa rybna"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Rybę sprawić, pokroić na kawałki, włożyć do gorącego bulionu. Ziemniaki i marchew umyć, obrać, pokroić w kostkę, dodać do ryby.
Cebule obrać, posiekać. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę.
Cebulę i paprykę podsmażyć na 1 łyżce oliwy, posypać papryką, dodać do wywaru, gotować ok. pół godziny, doprawić solą i pieprzem, dodać koncentrat pomidorowy, zagotować.
Przed podaniem zupę posypać posiekaną natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium