Do góry

Desery Przepis na:

Wenus troche inaczej

Wenus troche inaczej

Autor:

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 143

Dodano:

Odsłon: 1704

szybkie

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. biszkopt upiec, przeciąć na pół.

  2. Galaretki rozpuścić w dwóch szklankach wody. Tężejące wymieszać z serkami. Wylać na połowę biszkoptu, nakryć drugą połową, skleic.

  3. Ja zostawiłam dwie łyżki masy i posmarowałam wierzch biszkoptu a na to wysypałam uprażone kokosy (na rozpuszczonym maśle z cukrem). Zostawić na noc do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

stefcia1979 01 listopada 2010 u mnie wenus jest już jedzone gdy tylko lekko zastygnie masa:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń