Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne czekoladowe muffinki z kremem i morelami. Smakuja nie tylko na Wielkanoc.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Wlozyc wszystkie skladniki kremu do miski i ubic na sztywno, nastepnie wlozyc do torebki foliowej i przechowac w lodówce. Posiekac czekolade, dodac do niej wszystkie skladniki ciasta i dokladnie zmiksowac. Wlać ciasto do foremek na muffinki i piec w rozgrzanym piekarniku w temp. 180° C przez około 20 minut. Następnie ostudzic.
Odciac róg torebki i rozprowadzic krem na babeczkach. Wysuszyc polówki moreli recznikiem papierowym i umiescic na kremie.