Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wielkanocne przekąski z jajek"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w osolonej wodzie. Ostudź, obierz.
Odetnij wierzch i wyciągnij żółtka. Rozgnieć je widelcem.
Szprotki odsącz z oleju i zmiksuj blenderem razem z serkiem kanapkowym. Możesz również użyć do tego widelca. Pamiętaj jednak, żeby powstała z tego gładka masa. Dodaj do niej se- rek kanapkowy i przyprawy.
Pastę włóż do rękawa kuchennego i wyciśnij do jajek. Przykryj je czapkami i udekoruj pieprzem, marchewkami i koperkiem.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax