Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanocny schab w ziolach
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 96
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 225
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 96
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 225
Składniki
Oczyszczony schab natrzeć Vegetą Mix i odstawić na 1 godzinę do lodówki. Zioła połączyć z musztardą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną pastą posmarować mięso i ułożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem. Piec około 1 i 1/2 godziny w piekamiku w temperaturze 180 st C polewając od czasu do czasu wytwarzającym się sosem. Schab w ziołach smakuje wysmienicie podawany na gorąco z pastą warzywną AJVAR.