Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec z galarety"
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Mięso włóż do garnka. Dodaj włoszczyznę, przyprawy. Zalej wodą i gotuj, aż mięso będzie odchodzić od kości. Przecedź wywar.
Obierz mięso, pokrój włoszczyznę, włóż do formy. Wywar wymieszaj z żelatyną, przypraw. Zalej przygotowane .
Przepis nadesłała Agata Kamizela z ŁabędziowaŹródło: Takie jest życie