Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowe kęski"
Pyszne kruche ciasto i delikatna warstwa jabłek. Szarlotka znika, jeszcze cie...
Odsłon: 426
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 122
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2199
Pizza na suchych drożdżach, to idealny pomysł dla wszystkich fanów tego dania...
Odsłon: 117
Pyszne kruche ciasto i delikatna warstwa jabłek. Szarlotka znika, jeszcze cie...
Odsłon: 426
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 122
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2199
Pizza na suchych drożdżach, to idealny pomysł dla wszystkich fanów tego dania...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę, przypraw solą i pieprzem. Patyczki do szaszłyków mocz przez godzinę w zimnej wodzie. na marynatę połącz ze sobą w dużej misce, zanurz w niej mięso, odstaw na godzinę do lodówki.
Zamarynowane mięso nabijaj na patyczki, obsmaż na rozgrzanym oleju, przełóż do naczynia żaroodpornego, podlej odrobiną wody i piecz w piekarniku pod przykryciem przez 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień