Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wieprzowe serca z pieczarkami Urszuli Świecy z Hrubieszowa"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2846
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2846
Składniki
Mięso pokrój i obsmaż. Pokrój pieczarki i cebule, zetrzyj warzywa. Podsmaż serca, dodaj warzywa, podlej wodą i winem. Duś ok. 40 min. Dodaj podsmażone pieczarki, cebulę, przecier, przyprawy. Duś kolejne 30 min.
Porcje 6 90 min Cena 0,80 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie