Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowina w sosie z cebuli"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Mięso umyj, osusz, natrzyj przyprawami, wstaw na noc do lodówki.
Cebule obierz, pokrój na kawałki. Olej rozgrzej w rondlu, włóż cebu lę i mięso. Podlej ok. pół szklanki wody, wymieszaj. Przykryj, duś do miękkości ok. 40 minut.
Sos: dokładnie wymieszaj, przypraw. Mięso wyjmij. Powstały z duszenia sos zagotuj. Wlej sos śmietanowy, dobrze połącz. Gotuj 3 min. Włóż mięso, podgrzej.
Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie