Do góry

Dania główne Przepis na:

Wigilia

Wigilia

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 4

Dodano:

Odsłon: 1486

Na wigilie i na codzien,bardzo smaczny obiadek

Składniki

  • 1kg pangi
  • pomidory w puszce
  • slodka smietana 1 lyzka
  • sol ,pieprz,lisc laurowy,
  • maka do podbicia
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. W osolonej wodzie ,bardzo krotko podgotujemy rybe,mozna w malych klawalkach:)odsaczamy

  2. Cebulke smazymy ,kiedy jest gotowa zalewamy woda i pomidorami w puszce ,dodajemy liscia i przyprawy.
    kiedy to wszystko jest juz gotowe,dodajemy rybe i delikatnie gotujemy,po chwili podbijamy maka i smietanka.Mozna na koniec posypac danie zielonych groszkiem z puszki
    Podawac z ziemniakami i surowka z kiszonej kapusty:)Pycha

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń