Do góry

Napoje Przepis na:

Wino Ciociosan

Wino Ciociosan

Autor: NorweskaZaba

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 6

Dodano: 01.05.2012

Odsłon: 1727

dla lubiacych ziolowe wina

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cytrynę pokroić w kostkę wraz ze skórką. Wodę wlać do dużego gąsiora, wsypać wszystkie składniki i odstawić w ciemne miejsce na 5 tygodni.

  2. Po 5 tygodniach przecedzić, podgrzać trochę wina w garnku, rozpuścić w tym szklankę cukru, dodać do reszty i odstawić na kolejne 2 tygodnie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń