Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 66
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 66
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 71
Składniki
1. sałatę, pomidora, ogórka umyć, pokroić na dość duże kawałki, 2. ser pokroić w kostkę, polędwicę w paski, 3. sos przygotować wg przepisu, warzywa wymieszać z sosem, dodać ser i wędlinę, w razie potrzeby dosolić, nie przechowywać zbyt długo ponieważ puszcza dużo soku, smacznego