Do góry

Dodatki Przepis na:

Wiosenna surówka

Wiosenna surówka

Autor: Kasiek189

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 641

Dodano: 30.04.2018

Odsłon: 164

Kolorowa surówka do obiadu z sezonowych warzyw

Składniki

  • 10 rzodkiewek
  • 1 puszka kukurydzy
  • 3 garście sałaty (u mnie lodowa, rukola, rzymska)
  • 3 pomidory
  • 3 łyżki oleju lnianego
  • sól, pieprz
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rzodkiewkę kroimy w talarki, pomidora w kostkę. Kukurydzę odsączamy z wody, sałaty rwiemy na mniejsze kawałki. Dodajemy olej lniany, przyprawy i wszystkie składniki ze sobą mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń