Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewki wprowadzają na stole świeżość i powiew wiosny
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36046
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 311
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 379
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36046
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 311
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 379
Składniki
1. Ciasto francuskie pokroić w paski szer.2cm (od węższej strony),podwijać pod spód tworząc ruloniki i owijać natłuszczone foremki do piecz. rurek .Nawijać ruloniki obok siebie ,łączeniem do dołu .Posmarować roztrzepanym jajkiem z barwnikiem pomarańczowym.Piec ok.20min.w temp.180st.C.do zrumienienia.Po upieczeniu zdjąć z foremek i nadziewać masą jajeczną w szprycy i ozdobić rukolą (nać).
Masa jajeczna-wszystkie składniki zmiksować na gładko.