Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
sałatę umyć i wysuszyć. pokroić warzywka w kostkę lub plasterki dodać jajka krojone w kostkę.
Sos: do małego słoika wlać olej albo oliwę - ilość zależy od tego czy lubimy dużo sosu czy mamy sporo gości. dodajemy przyprawy , ocet i starty na tarce czosnek.
mieszamy i polewamy albo polewamy i mieszamy . smacznego :)