Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny wiosenny domowy sos, najlepiej smakuje z jajkiem i młodymi ziemniakami
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).