Do góry

Przekąski Przepis na:

Włoska kanapka

Włoska kanapka

Autor: olab106

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 22

Dodano: 07.08.2010

Odsłon: 26398

Jest smaczna i pyszna xD

Składniki

  • Mała ciabatka, 1 sztuka
  • sałata, 2 liście
  • Pokrojona i ugotowana pierś kurczaka, 15 kostek
  • Keczap jak kto woli łagodny lub ostry xD, ile się chcę
  • ser morski, 2 plasterki
  • Korniszon pokrojony w plastry, 5 plasterków
  • Margaryna najlepiej delma, troszkę grubiej
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciabatke przekroić i posmarować masłem, położyć na nią liść sałaty, plasterek sera, kurczaka polać keczupem, na kurczak ogórki, ser, sałatę i drugą część ciabatki ( posmarowaną delmą )

  2. SmAcZnEgO!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

yturtuy 28 października 2010 Zauważcie że autorka tego przepisu ma raptem 12 lat... nie spodziewajcie się, że ten hamburger widoczny na zdjęciu (bo to na pewno nie ''włoska kanapka'') będzie jadalny, a co dopiero ''włoski''.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Pistacja 27 października 2010 olab106 nazwij swoją kanapkę "Kanapka z kraju do którego każdy Smakerowicz by pojechał ale nie może" i będzie spokój. Trzeba uważać co się pisze bo ilu wrednych forumowiczów tyle uszczypliwości.
Jak dla mnie rewelka czy to włoska, bułgarska czy hinduska- może być nawet z Kamczatki!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Malgorzata7 27 października 2010 Witam wszystkich! I Tych co uwielbiaja gotowac i....RESZTE))))
Wiele razy zagladalam TU,korzystajac z przepisow......i czasem czytalam Wasze opinie.....jak wszedzie..jakas dziwna..."walka szczurow" prawie! Krytykowanie widze to polska cecha ...a przeciez mozna o wszystkim na spokojnie))))
Dab 106- sorki ze na Twoim profilku to pisze..
Nie rozumiem,po co "czepiac sie" nazwy.....? Poza tym...pisze gdzies tu,ze to danie z Wloch??

Barszcz ukrainski,ryba po grecku i wiele innych dan ,gdzie w nazwie utozsamiane sa z danym krajem.....i po co tyle halasu?)
A mysle ze smakuje znakomicie)))

Wiec opanujcie sie LUDZIE...troche tolerancji i kultury !
Smacznego)))))
Musze kiedys "sprzedac" tu przepis na piernik mojej cioci...
Pozdrawiam milutko!
M.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

yann 27 października 2010 Beznadziejna kanapka margarynowo-maślana.Moja rada.Jak się nie ma nic do powiedzenia to najlepiej milczymy cztając mądrzejszych od nas,

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

yann 27 października 2010 beznadziejna kanapka z margaryną.Jak się nie ma nic do powiedzenia to poprostu milczymy.To najlepszy przepis.yann

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Alicja_Tomasz 20 sierpnia 2010 wiec to nie jest ciabatta to po pierwsze po drugie to Włosi nie używają sera morskiego :P i kaeczupu!!!!!! i niestety korniszonow tez nie jadaja na codzien (chyba ze mozna je dostac w lidlu) wiec po co piszesz takiei glupoty???? ta kanapka nie ma nic wspolnego z Italia...a moze kraje ci sie pomylily....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Juliette02 15 sierpnia 2010 Proponuje zasięgnąć słownika co to są kalambury:) Nie ma to jak być bezkrytycznym w stosunku do siebie i nie przyjmować konstruktywnej krytyki od niejednej (!) osoby. Już nie będę wspominać że to co jest na zdjęciu to z pewnością nie ciabatta

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

olab106 14 sierpnia 2010 a tam wy się nie znacie!!!
ja wiem swoje a wy swoje!
a Julett coś tam nie chce mi się pisać dalej ty nie wiesz co to kalambury słowa!?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Imbeer 14 sierpnia 2010 na zdjęciu widzę cebulę, w przepisie nie :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń