Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wołowe zrazy z grzybami"
...ale pyszny.
Odsłon: 699
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 623
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 357
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 156
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5127
...ale pyszny.
Odsłon: 699
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 623
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 357
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 156
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5127
Składniki
Namoczone wieczorem grzyby ugotuj i osącz. Kiedy ostygną, drobno je pokrój.
Plastry mięsa cienko rozbij, oprósz solą oraz pieprzem.
Posiekaj obraną cebulę i podsmaż na oleju. Dodaj grzyby i smaż chwilę razem.Przypraw solą i pieprzem.
Na każdy plaster mięsa połóż trochę farszu, zwiń w rulon. Zrazy obtocz w mące i obsmaż na smalcu.
Podlej bulionem grzybowym, dodaj ziele angielskie i listek laurowy. Duś, aż mięso będzie miękkie. Sos przypraw i zagęść mąką.
<strong>Przepis nadesłała: Zofia Reps</strong>Źródło: Kurier TV