Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo smaczne,polecam smakoszom mięsa wołowego.
...ale pyszny.
Odsłon: 728
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 637
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 370
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 174
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5145
...ale pyszny.
Odsłon: 728
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 637
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 370
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 174
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5145
Składniki
Umytą wołowinę kroimy w cieńkie paski,wczucić na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć ciągle mieszając. Na drugiej patelni na maśle podsmażyć cebulkę pokrojoną w cieńkie piórka,jak lekko się zrumieni wrzucamy pokrojone pieczarki. Pieczarki smażymy doprawiając solą i pieprzem. Gdy wołowina jest usmażona podlać szklanką wody i dusić pod przykryciem do miękkości mięska. Gdy woda odparowała i mięsko jest miękkie,wrzucamy pieczarki,utartą marchew,pokrojoną natkę,doprawiamy do smaku i dusimy 5-8 min. Na koniec dajemy 2 łyżki śmietany, wymieszać,zagotować i gotowe.
Smacznego życzę!