Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wołowina ze szparagówką"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 94
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 219
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 166
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 94
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 219
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 166
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Ugotować na półtwardo.
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę lub rozetrzeć z solą. Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać wodę, doprawić solą i pieprzem, wrzucić listki laurowe i ziele angielskie. Dusić do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać do mięsa. Dusić razem około 10 minut. Podawać razem z ugotowaną fasolką.
ok. 95 minutŹródło: Twoje Imperium