Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wykwintna rolada cielęca"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35982
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 159
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 284
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 334
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35982
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 159
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 284
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 334
Składniki
Z mostka usunąć żebra i chrząstki, posmarować pastą przygotowaną z miodu, przypraw, ziół i rozgniecionego czosnku, odstawić do lodówki na godzinę lub na noc.
Szynkę i boczek zmielić, dodać do mielonej cielęciny, wymieszać z jajkiem, bulionem, przyprawami i ziołami. Farszem wypełnić mostek, uformować roladę, mocno związać nicią. Piec 1,5 godziny w temp. 220°C, polewając wrzątkiem i powstałym sosem. Podawać ozdobione koperkiem.
ok. 135 minutŹródło: Twoje Imperium