Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka z aromatycznym farszem.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 424
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1212
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 53
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 424
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1212
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 53
Składniki
1. Mięso z fileta kroimy na połówki, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. Rozcinamy wzdłuż, robiąc w środku kieszonkę.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
5. Do sera dodajemy warzywa.
6. Następnie majonez. 7. Doprawiamy pieprzem.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Napełniamy farszem kieszonki mięsa.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.