Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wytrawna wersja muffinek. mega koperkowe z papryką i serem żółtym. na śniadanie, kolację lub zamiast kanapek do pracy :-)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Składniki
Suche składniki umieścić w jednej misce, w drugiej mokre. Połączyć wszystko razem i wymieszać. Dodać przyprawy, paprykę pokrojoną w kostkę i starty żółty ser, wymieszać. Ciastem wypełniać foremki do muffinek, piec ok. 25-30 min. w temp. 190 stopni. Smacznego :-)