Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wytrawne muffiny"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34725
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34725
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Paprykę, cebulę, szynkę i oscypki pokrój w kostkę. Następnie wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i z oregano, a maślankę – z jajkiem i z olejem.
Mokre wlej do suchych, przemieszaj je dokładnie ze sobą, dodaj pokrojone dodatki, przypraw odrobiną pieprzu.
Blachę do muffin wyłóż papilotkami, ciasto nakładaj do nich łyżką. Włóż do piekarnika, piecz przez 25 minut w temperaturze 1800C. Posyp szczypiorkiem.
Czas około godziny.Źródło: Dobry Tydzień