Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry do kawy i cherbaty.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 75
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 809
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 75
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 809
Składniki
W szklance gorącej wody rozpuszczamy galaretkę, bardzo dokładnie mieszając, by nie było grudek.
Jeszcze ciepłą ubijamy z winem i natychmiast rozlewamy do wychłodzonych pucharków.
Stawiamy w chłodnym miejscu.
Przed podaniem przybieramy sporym kleksem bitej śmietany, zwieńczonym koktajlową wisienką i świeżym listkiem melisy.