Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze na prawdziwy barszcz czerwony oraz naturalna dawka witamin.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 183
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 420
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 451
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 183
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 420
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 451
Składniki
Umyte buraczki obieramy ze skorki i kroimy na kawaleczki,,,zalewamy przegotowana woda,dodajemy pozostale warzywa umyte i pokrojone na drobniejsze czesci,kolejno dodajemy przyprawy,przykrywamy i odstawiamy na 3 dni w cieple miejsce.Po minionym czasie zlewamy sok do wyparzonych sloikow.Tak otrzymanyzakwas jest wysmienity na barszcz oraz bezposrednio do picia.