Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 526
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Umyte, lecz nieobrane cukinie pokroić w grube plastry (ok.1 cm), pomidory obrać ze skórki i pokroić byle jak i tak ulegną destrukcji tj.pełnemu rozpadowi.. Na rozpuszczone masło wrzycić cukinie i pomidory , przyprawić i dusić (właściwie smażyć) na dużym ogniu bez przykrycia ok 10 min. co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodać groszek. Gotowe danie udekorować zieleniną i podawać jako dodatek do mięs, lub jako samodzielne wegetariańskie danie.