Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak przygotowaną tortillę,bardzo smaczna:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Pierś pokrojoną w kostkę wraz z cebulką ,papryką podsmażyć na tłuszczu jaki lubimy. Doprawić do smaku pieprzem i solą oraz ziołami. Placki tortilli przekroić na pół,na każdą połowkę dać starty ser żółty,podsmażoną pierś z warzywmi i zawinąć.
Układać na blaszce i posypać po wierzchu startym serem. Zapiekać w 180st.do rozpuszczenia sera.
Smacznego życzę!