Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie, które nauczyłam się robić we Włoszech, bardzo proste, mało pracochłonne ale bardzo bardzo smaczne ! Polecam wszystkim gorąco !!! :)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Umyte Cukinie przeciąć na pół - podłużnie i dość głęboko ponacinać (najlepiej w krateczkę). Osolić tak przygotowane połówki (wg mnie lepiej smakują więcej posolone) i włożyć do piekarnika na 40 minut na 180 stopni C. Następnie trzeba przygotować plasterki masła i ponakładać je na gorącą cukinie i obficie posypać cukinie tartym parmezanem. Następnie włożyć cukinie z powrotem do gorącego piekarnika (również na 180 stopni C) Piec, aż parmezan się zarumieni (ok 5 minut). Gotowe. Smacznego !!! :)