Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki robią się właściwie same jak nie ma pracy przy cieście.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 297
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 167
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2961
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2816
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 297
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 167
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2961
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2816
Składniki
Najpierw zeszkliłam obraną i pokrojoną cebulę. Zwiększyłam ogień i usmażyłam wątróbki i serduszka.
Wątróbki i serduszka posiekałam dodałam posiekaną kolendrę, chili i sól i jeszcze sos ostrygowy dla podkręcenia smaku.
Farsz dokładnie wymieszałam, jeszcze raz sprawdziłam smak. Nałożyłam go na paski ciasta i zawijałam w trójkąty. Pierożki wyłożyłam na formie wysmarowaną olejem i zapiekałam do zrumienienia.
Smacznego :)