Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekane szparagi z bryndzą

Zapiekane szparagi z bryndzą

Autor:

Przepisów i artykułów: 399 Ocena: 7956

Dodano:

Odsłon: 444

Wyrazisty ser i delikatne szparagi tworzą smaczną parę.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Szparagi umyłam, odcięłam same końcówki a końce odłamałam. będą włókniste, można je obrać i także upiec.

  2. Szparagi ułozyłam na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą.
    Posypałam je bryndzą i pieprzem.

  3. Piekłam je około 20 minut. Najlepiej smakują na ciepło.
    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (27)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 16 maja Jakie cudo. Natychmiast bym sie zabrala do jedzenia, idealne danie:))) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 14 maja No zrobiłaś niebo ...pycha,z bryndzą jeszcze nie jadłam,muszę zrobić,tylko czy ta bryndza w kostkach nadaje się? Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 14 maja Chrum, chrum, pyszności :D
Wczoraj kupiliśmy parę pęczków, takich młodych i super zielonych :) Będzie co robić, a i Twój przepis z bryndzą pysznie się zapowiada, mniam :)
Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 14 maja Super, chętnie bym zjadła, zwłaszcza pomidorka ;-D Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń