Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Ziemniaki gotujemy, milone podsmarzamy na patelni z cebulka i przyprawami, szpinak z czosnkiem też podsmarzamy na patelni. Kiełbase kroimy w talarki.
Ugotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia na nie dajemy mielone i kiełbaske przykrywamy to szpinakiem i posypujemy kupurydza na wierz dajemy ziemniaki, oczywiscie wszystko doprawiamy do smaku i zalewamy szklanka wody z kostka rosołowa i wkładamy do piekarnika na godzinke w temp.200stopni na 10 minut przed wyjeciem posypujemy startym serem i jak sie zarumieni to podajemy. Życze smacznego )))