Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, dla osób ceniących wygodę i smak włoskiej kuchni ;)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1778
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1778
Składniki
Makaron ugotować (al dente). Sos przyrządzić wg. sposobu przygotowania na opakowaniu (w przypadku"bolognese" dodać mięso mielone i podduszać z cebulką lub czosnkiem). Ser zetrzeć na tarce na średnich oczkach.
Makaron układać do naczynia żaroodpornego. Polać sosem. Posypać serem. Zapiekać w piekarniku (180 stopni) przez około 15-20 min. DANIE NIE WYMAGAJĄCE ZDOLNOŚCI KULINARNYCH ZA TO PROSTE I PRZEPYSZNE :) smacznego.