Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam dużego kabaczka , więc postanowiłam zrobić w nim zapiekankę na obiad. Wyszły dwie wersje , smaczne i łatwe w zrobieniu.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5088
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32680
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 253
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5088
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32680
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 253
Składniki
Kabaczek kroję na połowę i wyjmuję środek z pestkami.Cebulę obieram i kroję w kostkę.Papykę kroję w paseczki.
Mięso mielone mieszam z ryżem, serkiem, cebulą i papryką. Doprawiam do smaku.Dzielę na dwie części , jedną umieszczam w pierwszej części kabaczka.Do drugiej dodaję śmietanę, mieszam i wkładam do drugiej części kabaczka.Piekę ok.godz. w tem.170 stopni.Najlepiej smakuje na ciepło z sosem pomidorowym z bazylią.