Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i smaczne danie na ciepło i zimno według kuchni greckiej.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 30
...ale pyszny.
Odsłon: 85
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 663
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 30
...ale pyszny.
Odsłon: 85
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 663
Składniki
Cebulę zeszklic na oliwie,dwa pomidory (bez gniazd nasiennych) i jedną cukinię pokroic w kostkę dodac do mięsa,doprawic do smaku solą pieprzem i oregano,dobrze wyrobic.
pozostałą cukinię i pomidory pokroic w cienkie plastry,połowę ułożyc na blaszce lub naczyniu żaroodpornym,na to wyłożyc mięso i przykryc pozostałą cukinią i pomidorami.Blaszkę nakryc folią aluminiowa i piec około 45min.w temp.200st.następnie zdjąc folię i piec do zrumienienia warzyw