Do góry

Dania główne Przepis na:

Zapiekanka naleśnikowa

Przepis dnia 2011-01-27
Zapiekanka naleśnikowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 1213

Dodano:

Odsłon: 7648

Można wykorzystać farsz od pierogów.

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.

  2. Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

sereberko80 27 stycznia 2011 został mi farsz od pierogów i zrobiłam tą zapiekankę wczoraj na obiad. Jako jedną warstwę położyłam podsmażonej z papryką kiełbasy, posypałam żółtym startym serem. Na talerzach polałam sosem grzybowym. pyszności, polecam :-)

57 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziak 20 stycznia 2011 Ciekawy przepis, taka ala krokietowa zapiekanka :) Pozdrawiam.

57 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń