Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać farsz od pierogów.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 63
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 140
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 399
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 255
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 63
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 140
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 399
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 255
Składniki
Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.
Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.