Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 115
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 115
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,obrać pokroić w talarki(można podsmażyć na złoty kolor ale niekoniecznie).Szpinak podsmażyć na maśle i dodać surowe jajko jak już ostygnie.
W naczyniu żaroodpornym,ceramicznym u mnie dwa małe akurat na dwie osoby,układać warstwowo:ziemniaki(posypane przyprawą),plastry boczku,surowy filet(pokrojony w 3-4 kawałki),posmarować sosem holenderskim,szpinak i mozzarella
Zapiekać około 20 min. aż ser się rozpuści i zarumieni