Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy mamy dziecko-niejadka, jesteśmy zmuszeni do wymyślania nowych dań, polecam tę zapiekankę, moja córka jest nią zachwycona
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju zrobić grzanki, wystudzić, 2. pieczarki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć, posolić i popieprzyć, 3. wędlinę podsmażyć, grzanki, wędlinę i pieczarki wymieszać, wyłożyć na patelnię, 4. jajka wybić do miski, dodać mleko, posiekany szczypiorek, sól i pieprz, wymieszać, 5. patelnię z grzankami i wędliną postawić na ogniu, rozgrzać, zalać jajkami, chwilę podsmażyć a następnie wstawić na chwilę do nagrzanego piekarnika, żeby jajka się ścięły, posypać serem, zostawić do rozpuszczenia, smacznego