Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 653
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 653
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
umyc baklazana,i pokroic w plasterki ok 0.5 cm,z pomidorow przygotowac sos jak do spaghetti
z mleka maki i jajka przygotowac geste ciasto nalesnikowe i zanurzac w nim baklazana i nastepnie smazyc na zloty kolor
przygotowac forme i ukladac baklazany polac sosem pomidorowym posypac serem,i polozyc kolejna warstwe baklazana,sos i ser, itd
rozgrzac pikarnik do 180 stopni i wstawic baklazana piec ok 20 minut mozna podawac na cieplo i na zimno