Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, a naprawdę smaczne.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Marchewkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Brokuła umyć i podzielić na małe różyczki. Układać w naczyniu żaroodpornym najpierw marchewkę, potem brokuła a na tym rybę. Śmietanę wymieszać z przyprawami wg własnych upodobań i zalać rybę i warzywa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st. C przez ok.40min, aby nic już nie było surowe;) Wg upodobania mozna posypać jeszcze serem żółtym.