Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapach czosnku i zapiekanego sera mnie osobiście powala:)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1751
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 253
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 222
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1751
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 253
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 222
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy cienką warstwą masła. Układamy po kolei: ziemniaki pokrojone w plastry, na to kiełbasę lub boczek, cebulę. Całość zalewamy sosem zrobionym ze śmietany, czosnku i koperku. Posypujemy dużą ilością sera żółtego i zapiekamy:)