Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności ze studenckich czasów ;-)
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 134
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 270
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1786
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 294
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 134
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 270
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1786
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 294
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plastry i obgotować w osolonej wodzie /5 minut/. Cebulę i kiełbasę pokroić w półplasterki i podsmażyć na patelni. Dodać odcedzone ziemniaki z 1 ząbkiem czosnku i częścią przypraw. Smażyć przez chwilę. W międzyczasie w misce wymieszać jajko ze śmietaną, czosnkiem, ketchupem, serem żółtym i resztą przypraw. Mieszankę z patelni wyłożyć do naczynia do zapiekania, polać "miksturą" ;-) z miski i zapiekać w mocno rozgrzanym piekarniku ok. 15 minut. Smacznego