Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanki z kurkami"
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 132
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 264
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 103
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3333
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 132
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 264
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 103
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3333
Składniki
Kurki namocz w osolonej zimnej wodzie. Po kwadransie przepłucz, osusz i zeszklij na maśle czosnkowym. Posyp szczyptą soli oraz pieprzu.
Z przekrojonych na pół bagietek wydrąż środek. Nałóż pokrojony w kostkę bekon, grzyby i posyp całość startym serem i posiekaną natką.
Zapiecz bułki w piekarniku.
Czas: 25 min. 1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV