Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekany camembert z figami i miodem"
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 283
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 112
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 785
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 904
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 283
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 112
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 785
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 904
Składniki
Sery przekrój w poprzek i połóż na blasze rozkrojoną powierzchnią w górę. Orzeszki piniowe i nasiona słonecznika upraż na sucho. Oczyszczone figi i truskawki pokrój na ćwiartki. Sery posyp prażonymi nasionami, poukładaj na nich truskawki i figi, a na koniec zalej miodem.
Zapiecz w rozgrzanym piekarniku, aż ser zacznie się rozpuszczać. Brokuły podziel na małe różyczki, podgotuj krótko w posolonym wrzątku i odcedź. Z sałaty i brokułów uformuj na talerzach gniazdka, do środka włóż zapieczony ser.Źródło: Na żywo