Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekany camembert z szynką

Zapiekany camembert z szynką

Autor:

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 185

Dodano:

Odsłon: 3028

Smaczna przekąska dla lubiących sery, nadaje się na śniadania, kolacje i do przegryzienia w ciągu dnia:)

Składniki

  • Camembert Merci Chef, 1sztuka
  • Szynka (parmeńska/ szwarcwaldzka, 3-4 plastry
  • bagietka
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Camemberta ostrożnie wyjmujemy z opakowania, ważne by nie uszkodzić skórki bo w czasie pieczenia wypłynie nam środek i szczelnie zawijamy w szynkę (szczelnie szczególnie dół i boki, góra może być odkryta.

  2. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut, 180'. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń